Vardag igen

Efter att ha kommit hem till Kata igen, efter vår 3 veckor långa semester i Singapore, Chiang Mai, Chiang Rai, Jomtien och Kuala Lumpur så har vi bara tagit det lugnt. Även om jag gillar att vara på resande fot så är det skönt att varva ner här på stranden och träffa lite vänner.

Till lunch blir det oftast thaimat men på kvällarna är det väldigt gott att bryta av med någon annan mat. På greken här i Kata är maten suverän och ägaren är en frisk fläkt med mycket spring i benen.

Frukostarna blir inte alls som på hotellen utan det slutar oftast med en kopp kaffe och en smörgås. Utsikten är inte heller alltför upphetsande men vi har koll på bilen och vad grannarna gör, ha ha.

Det blir oftast stranden på förmiddagarna och sen en tur till Karon för kaffe på eftermiddagen eller bara åka hem och ta det lugnt. Kanske en massage eller slappa vidare på stranden.

Mannens bästa kompis, Maprang, har åkt tillbaka till sin familj ett tag och kommer nog inte tillbaka innan vi åker hem. Så himla tråkigt för hon är kanontrevlig.

En supertrevlig svenskt diner här i Kata som spelar 50-tals musik och serverar god mat. Ibland har dom dansbandskvällar och innan vi for till Singapore hade dom trubadurer här.

Cykeln använder jag varje dag och det är nig det bästa köpet jag gjort här nere. Hyrbilen för den här gången är en silvrig Toyota Vios och används inte lika flitigt som cykeln dock.

Coffee Talk i Karon är ett supermysigt ställe med gott kaffe, te, svalkande drycker, glass, bakverk och även lättare mat.

Sen är det ju så här med att inte bo på hotell. Man måste städa själv om man inte har städerska förstås. Det är så litet så det funkar ganska så bra ändå men så tråkigt. Nästa gång kanske jag säger till husets städerska att även städa hos oss.

// Fru Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s