Amaranth – Best Western

Efter några nätter i Jomtien så åkte vi upp till Bangkok för att dagen efter flyga vidare till Kuala Lumpur i Malaysia. Vi gjorde så att vi åkte upp till Bangkok redan dagen innan för att vi skulle slippa gå upp så tidigt på morgonen, ha ha.

Jag hade bokat om taxin dagen innan så det blev lite strul med det. Han hade även ändrat datumet för vår pick-up och inte bara tiden. Men han kom en timme efter vad som var bestämt från början så det var lugnt. Han var trevlig och det såg ut som han hade en helt sprillans ny Fortuner och körde hur bra som helst.

När vi hade 500 meter kvar till hotellet så var det en bil som körde in i oss. Vi skulle göra en u-turn och bilen före oss körde ut helt galet och den mötande bilen fick väja och det slutade med att han körde in i baken på oss. Ingen större fara men trist när det var så nära vårt hotell. Dessutom fick jag dåligt samvete och tänkte…. om jag ändå inte ändrat tid, om jag bara hade dubbelkollat bekräftelsen osv. Men en olycka är så lätt hänt och vi ska vara glada att det bara blev skråmor på bilarna.

Man ska vara rädd om det lilla liv vi har, man vet aldrig vad som sker. Nu gick det bra men……

Vi bodde på Amaranth Best Western, väldigt nära flygplatsen. Jag tror det är tredje gången vi bor här och vi har alltid varit nöjda. Bor man i deras Premierrum så har man även tillgång till deras lounge där dom bjuder på te, kaffe, juice, snittar och en massa bakverk. Det är väldigt lugnt och fridfullt här så det är ett perfekt ställe att sitta och läsa på.

// Fru groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s