Pattaya

Dom 4 dagarna som vi var här i Jomtien så tog vi det bara lugnt. Låg vid poolen och slappade fram till eftermiddagen och gick sen och kollade på strandpromenaden.

En eftermiddag åkte vi in till Pattaya och började med lunch på Harry’s, köttbullar med potatismos. Riktigt gott var det.

Sen gick vi hela strandpromenaden åt båda hållen för att se hur det såg ut. Under dagtid så var det en väldigt trevlig strandpromenad men på kvällarna förvandlades den till en ”buy a lady-street” då dom stod var 10:e meter. Den delen av Pattaya tyckte jag inte alls om. Jomtien är klart mysigare med tanke på att det är lugnare där på alla sätt och vis.

Vi avslutade med den omtalade Walking Street som ska vara Pattayas motsvarighet till Patongs Bangla Road. Jag fullkomligt hatar Bangla så det var väl inget som lockade mig så mycket egentligen. Det var givetvis ett myller av folk där och det verkade som många bara var nyfikna som oss och gick och tittade, fotade och filmade. Vid något ställe fanns det en kille som hade riggat upp med VR-glasögon och folk provade. Det såg faktiskt väldigt kul ut. Sen fanns det en boxningsring där matchen var klart uppgjord men alla hejar friskt ändå. Självklart hade dom en massa go-go ställen, pingpong-shower av alla dess slag och en mängs andra ställen som säkerligen roar en och annan man.

Jag tyckte åtminstone att det var skönt att komma tillbaka till hotellet på kvällen.

// Fru Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s