En kort vistelse

Hotellet, Riverie By Katathani, i Chiang Rai var väldigt fint och mysigt. Det låg lite off kändes det som när vi åkte med taxin hit men på kartan såg det ut som det låg bra till. Vi valde hur som helst att hålla oss på hotellet och jag tappade lite gnistan att göra något och orkade helt enkelt inte att åka iväg till det vita templet.

Restaurangen på hotellet som jag hade siktat in mig på till middagen var dessutom fullbokad. Det kändes som om allt var emot oss på den här resan, ha ha. Nu gjorde det inte så värst mycket för ingen av oss var så jättehungriga men det var en restaurang jag hade velat äta på. Nu får det helt enkelt bli en sväng hit senare vid nästa resa.

Vi tog istället en drink i baren och lyssnade på fin musik.

// Fru Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s