Chiang Rai

Allt strulade när jag skulle boka turen till norra Thailand redan från början. Det var självklart mitt fel eftersom jag hade tänkt fel på datumen efter att mina planer ändrades. Men det är inget att göra så man får anpassa sig efter dom förutsättningarna som finns. Det skulle bli lite kortare tid att utforska stan helt enkelt, inget värre än så.

Dagen innan vi skulle åka från Chiang Mai så bokade jag bussen som skulle gå till Chiang Rai tidigt morgonen efter. Eftersom det blivit strul tidigare med den här turen så var jag extra noga att dubbelkolla allt.

Vi checkade ut från hotellet och tog oss till busstationen där vi hittade rätt buss och lastade in vårt bagage och klev ombord. Där visar vi biljetten och hittar våra stolar MEN det visade sig vara bokat för en helt annan dag och den här turen var fullbokad. Bara att ta bagaget och gå till biljettluckan och kolla vad vi nu skulle göra. Plan B var att ta en taxi i värsta fall eller skita i Chiang Rai och flyga vidare till Bangkok. Nu visade det sig att det gick en buss två timmar senare så vi tog den helt enkelt.

Det var en skumpig tur men väldigt fin natur utmed vägen.

Så vistelsen i Chiang Rai som skulle bli 2 dagar slutade med enbart en halv dag, ha ha ha. Vi bestämde oss därför att stanna på hotellet som för övrigt var väldigt fint.

Nästa gång så ska jag vara mer uppmärksam på datumen.

// Fru Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s