Mobike

Andra dagen i Chiang Mai så gick mannen på 3-timmars spa på Zabai thai massage och spa som bara låg kvarteret bortanför hotellet.

Dom hade en mängd olika paket och priserna kan man absolut inte klaga på.

Efteråt serverades te och kaka ❤️

Jag tog sikte på Kattcafet som skulle ligga ungefär 5 km bort. Det var en härlig promenad och jag såg en massa skoj på vägen. Jag gick förbi flygplatsen, ett sjukhus eller två, universitetsområdet och ett shoppingmall. Det bästa av allt var att jag hittade ett Kantary Café även här i Chiang Mai. Älskar stället och var såklart tvungen att stanna för att ta en espresso frappe.

När jag kom fram till kattcafét så blev jag jättebesviken för jag hade hoppats att det skulle vara lika mysigt som det i Rawai. Det här var så opersonligt och stelt och inget mysigt inrett överhuvudtaget. Personalen sa inget alls och var totalt oengagerade i katterna och sina kunder.

Efter att ha druckit upp mitt te och min apelsinjuice, som för övrigt inte ens var god, så gick jag därifrån.

Jag hade på vägen till kattcafét sett att dom hade en mängd hyrcyklar utmed vägen så jag laddade ner appen och registrerade mig för att kunna hyra en cykel. Det gick väldigt smidigt och efter ett par minuter hade jag låst upp cykeln och begett mig tillbaka mot hotellet.

Turen kanske var på 30 minuter och enligt appens beräkning hade jag cyklat 6,5 km och det hade kostat mig 20 baht.

Jag parkerade cykeln utanför spa:t där mannen var, låste cykeln som pep för att tala om att den var låst och avslutad och gick sen därifrån. Nu får den vänta där tills någon annan hyr den och tar den med på andra äventyr.

Ett väldigt bra sätt att ta sig runt i Chiang Mai. Perfekt att man kan ta den och lämna den vart som helst.

// Fru Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Mobike

  1. madonnan skriver:

    Underbara foton, ha det så bra🤩

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s