Chiang Mai

Vi var på hotellet redan klockan 09.30 i Chiang Mai och fick nästan rummet på en gång. Under tiden fick vi ta frukost uppe i deras Lounge på 21:a våningen. Vårt rum låg på våningen ovanför och det var en riktigt fin utsikt.

Det var ett otroligt bra hotell kan jag efter ett par dagar konstatera. Servicen var oklanderlig och läget var nästintill toppen.

Att gå in till gamla stan tog kanske en kvart och runt hörnet fanns gott om barer och restauranger.

Alla sa att det var så kallt uppe i Chiang Mai men jag tyckte att det var otroligt skönt. På dagarna var det drygt 30 grader men luften kändes behaglig och på kvällarna sjönk temperaturen till 25 kanske. Däremot på nätterna och morgonen var det lite kyligt, 16 grader ungefär.

När vi bytt om så tog vi en promenad in mot gamla stan och tittade runt i omgivningarna. En fantastisk liten stad, som ändå är Thailands tredje största stad. Lugnt med trafiken och prisnivån lägre än de södra delarna av landet.

Vi hade tur som kom hit på söndagen för då har dom Sunday Market inne i gamla stan. Dom stänger av en hel gata och smäller upp en massa stånd och massageställen. Det var helt annan stämning en på dom kaotiska marknaderna i turistorterna, framförallt weekendmarket i Phuket Town.

Trots att vi sovit bra på tåget så kändes det i kroppen på kvällen så det blev en tidig kväll till sängs.

// Fru Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s