Kryssning

När vi hade varit 3 dagar i Singapore så tog vi en kryssning med Voyager Of The Seas. En fantastiskt liten och fin båt som i storleken kändes som en Finlandsfärja.

Kryssningen var på 4 nätter och rutten var Singapore-Port Klang-Patong-Cruising-Singapore.

Vi la på fria drinkar på vårt kort och det var defintivt värt priset. Jag räknade ut att om man drack 5-6 drinkar per dag så hade det betalat sig. Drinkar, öl och även kaffe och läsk var ganska så dyrt så ett fritt kort var toppen.

Varje dag så bytte dom skylt i hissgolven så man skulle ha koll på vilken dag det var.

Man behövde absolut inte ha tråkigt om man inte ville ligga vid poolområdet om dagarna eller gå i land vid dom olika hamnarna. Det fanns golf, klättervägg, surfing, bio, casino, affärer, barer, restauranger, gym och även kurser i hur man finast gjorde cup-cakes.

På den här kryssningen var det väldigt många kineser och det kan ha berott på att vi åkte mitt i det kinesiska nyåret. Alla firade, klädde upp sig och var glada. Det var även finnar, danskar, norrmän, britter och kanadensare med på båten. Ett par kanadensare vi pratade med hade rymt från fruarna och hade en härlig familjesemester på tu man hand.

Maten var suverän och det fanns massor med olika rätter att välja på till middagen. Servicen var toppen och alla var så glada och tillmötesgående. Dom hade verkligen hamnat rätt i sitt yrkesval.

Jag hoppas snart kunna ta en kryssning igen men den gången i Medelhavet.

// Fru Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s