Singapore

Tiden rusar iväg här på semestern. Tänk om man bara kunde stoppa uret ett tag och verkligen få njuta länge. Det gäller att man tar tillvara på varenda minut av livet och är rädd om den värdefulla tid vi har.

Utsikten från vårt rum på våning 22

Vårat hotell är det höga huset man ser här. På den 71:a våningen ligger baren och en trappa ner ligger restaurangen JAAN som har en Michelinstjärna. Dessvärre var jag bara in och tittade på båda ställena eftersom mannen var sjuk under hela Singaporevistelsen.

Den första kvällen gick vi ner till Marina Bay och kollade på ljusshowen som dom har två gånger per kväll, 18.45 och 19.45. Det samlades massor med folk nedanför en timme innan för att sen få njuta av showen i 10 minuter.

Det här hotellet, Marina Bay Sands, låg högt upp på min lista men det var så otroligt dyrt tyvärr. Högst upp ligger det en stor pool och barer. Förhoppningsvis får det bli ett par nätter här nästa gång men det kommer svida ordentligt i plånboken.

Andra dagen köpte jag ett 2-dagarskort för tunnelbana och buss, vilket var suveränt. Ett billigt och otroligt smidigt sätt att ta sig runt på i Singapore.

Jag började med att åka till Botaniska trädgården och gick runt där i flera timmar. Det var otroligt stort och fint med alla olika sorters parker och trädgårdar. Inne på Orchid Garden hade dom en mängd olika sorters orchidéer och dom höll på att anlägga ytterligare en del inne i trädgården.

Tänk om man kunde få ha så här fint blommande orchidéer hemma också, året runt.

// Fru Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s