Gardens By The Bay

Efter Botaniska åkte jag vidare Marina Bay med bussen. Det var lite svårt att hitta vilken buss jag skulle ta men efter lite luskande i tabellerna så tyckte jag att det blev rätt. Jag kom precis dit jag skulle och fick se en massa roligt på vägen dit.

Jag köpte en kombinerad biljett till Flower Dome och Cloud Forest. Det var värt varenda dollar för det fanns så mycket att titta på. Cloud Forest var klart bäst med alla våningar, växter och vattenfall. Då vi hamnade mitt under firandet av kinesiska nyåret så var det väldigt mycket folk här. Men det är semester och vi har inget att stressa för. Var man tvungen att väja eller stanna för en kines, även andra också såklart men kineserna var många, så såg man samtidigt något man kanske skulle ha missat om man bara gick förbi i sakta tempo.

Dagens lärdom – Kolla lite extra runtomkring för livet bjuder på många överraskningar, när du minst anar.

// Fru Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s