Julbord

Förra veckan var jag och kollegan på vårt årliga julbord som vi sen några år tillbaka har som tradition. Det här året var vi på Långbro Värdshus, precis som förra året. Otroligt trevlig miljö, service och mat. Vi har under årens gång kommit fram till att den bästa sittningen är på eftermiddagen. Vill man fortsätta vidare för en drink så är man fortfarande pigg eftersom det inte blir så sent. Åker man hem på en gång så har man hela kvällen på sig för familjemys i soffan.

I år får den 4 🐸 🐸🐸🐸 av 5.

// Fru Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Julbord

  1. Suttecity skriver:

    Godisbordet ser alltid godast ut 🙂 Struvor måste finnas. Hur lite friterat krisp med socker på kan vara så goda. Dock köpte vi Delicatos i veckan och de smakar bara fett. Blä vad besviken jag blev. Får kosta på sig några från bageriet och hoppas på bättre smak.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s