Mallorca

Tre veckor gick efter att vi kom hem från Thailand innan jag drog iväg på semester igen. Jag hittade en billig resa till Alcudia på Mallorca och åkte helt själv i lördags.

Varför har jag inte gjort det tidigare för? Alla skulle behöva en egen semester faktiskt för det är verkligen så skönt och givande. Hittills har jag inte gjort så mycket mer än slappat vid poolen och tagit långa promenader in till hamnen på kvällarna.

Hotellet heter BQ Alcudia Sun Village och är ett hotell i Apollos utbud. Det är mycket barnfamiljer då det finns barnklubb här. En gång i tiden har det varit ett Vinghotell för det finns fortfarande Lollo & Bernie här. Jag trodde att dom bara fanns i Vings aktuella hotellutbud. Hotellet ligger fint, bara några minuters promenad från stranden och ett lokalt centrum med lite affärer och restauranger.

Ungefär 4,5 km härifrån ligger hamnen i Alcudia med en massa restauranger, barer och shopping. Det går att ta bussen in om man inte orkar gå i värmen för promenaden tar ca en timme. Ett par dagar tänkte jag hyra cykel och utforska området lite grundligare för det är riktigt fint här.

// Fru Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s