Big Buddha

Som vanligt när vi åker till Phuket så blir det ett besök upp till Buddha såklart. Även om det är ofta vi är där så hinner det förändras så otroligt mycket. Jag undrar om det någon gång kommer bli klart? Dom borde dessutom satsa lite pengar på att fixa till vägen upp för den börjar bli riktigt dålig.

När man besöker Buddha är det täckta axlar och knän som gäller. Har man inte det så står dom och delar ut sjalar vid ingången. Jag föredrar att åka dit sent på eftermiddagen då det inte är så varmt. Mycket mer behagligt då.

Se till att passa på att bli välsignad av munkarna när ni ändå är där. Senaste åren har jag struntat i det för jag har svårt att ta av armbanden sen så jag hade några stycken runt armen ett tag. Nu har jag tagit bort dom och lagt dom i barskåpet istället.

// Fru Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s