Lite uppdatering

Sen vi kon hem från Saranda har det varit fullt upp med allt möjligt. Tiden går så otroligt fort så man hinner inte med. Nu är det bara 6 månader kvar till julen igen.

Sonen har efter tre års kämpande tagit studenten och ska nu ut i arbetslivet som elektriker. Ett stort GRATTIS

Fågelbadet har haft besök av en massa olika fåglar, stora som små, och även en törstig katt som jag aldrig sett tidigare.

En helg var vi ut till Lida för att kolla på Lida Loop. Varmt men otroligt skönt att sitta i gräset och titta på alla hurtbullar.

Helgen efter blev det också en tur till Lida för att titta på Toughest. Det ser så himla kul ut men väldigt jobbigt. I det här loppet gråts det både glädjetårar och tårar av smärta och frustration. Loppet är 8 km och har en massa skojiga, härliga, tuffa och vansinniga hinder.

Jag har återigen stressat från jobbet för att hinna till sjukgymnastiken. Sist kom jag åtminstone ihåg att byta om till shorts men glömde att ta med en tröja. Ja ja, cheferna vill ju att vi ska göra reklam för jobbet 😁

Veckan har bestått av att jobba, plockat årets första jordgubbar i trädgården, träffat vovven Ice på fiket, skrivit brev och firat midsommar hemma. Idag när det är midsommardagen så verkar det bli soligt, typiskt.

Klurar lite på vad som ska hittas på idag. Ikväll är det fotboll hursomhelst men kanske finns det något roligt midsommarfirande här i närheten. Skansen har i dagarna tre men dit orkar jag inte åka.

// Fru Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Lite uppdatering

  1. Tant Otto skriver:

    Härliga bilder..såå lika ni är du och sonen.
    Ha en fortsatt skön midsommarhelg

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s