Då var vi äntligen här

Gårdagen blev en väldigt lång dag då vi hade en flight redan klockan 7 på morgonen. Så det var uppgång tidigt och brist på morgonkaffet gjorde att morgonen blev tung.

Vi flög med Small Planet Airlines och fick ett nästan helt nytt plan, det var bara två veckor gammalt. Jag förstod inte riktigt logiken i deras serviceprogram för det var lite bakvänt faktiskt. Efter en timme ungefär så serverade dom varm mat, som vilken flygmat som helst. Konstigt när det var så tidigt tycker jag, hade hellre föredragit nån enklare brunch typ. Men men det var ganska så gott åtminstone. Efter att man ätit upp så kom dom ut med drinkvagnarna och sålde dricka och serverade kaffet. Betalningen tog dom en halvtimme senare och om dom hade full koll på vad alla beställt tror jag inte. När vi landat och skulle gå av planet så fick vi hämta upp våra taxfreepåsar framme i kabinen på väg ut. Lite annorlunda ordning men det funkade det med.

Vägen från Ioannina i Grekland till gränskontrollen vid Albanien var helt ok. Det tog ungefär en timme dit men vid själva kontrollen så tog det säkert 45 minuter. Vad sjutton dom gjorde egentligen vet jag inte. Sen den sista biten på ungefär 45 minuter var helt fantastisk, om man gillar smala, branta, kringelkrokiga vägar över berg. Det var väldigt fint och det gick kossor lösa på vägen och på vissa ställen samsades dom med hästar.

Hotellet, Kaonia, är helt ok. Det är ett litet hotell som ligger precis vid strandpromenaden, Bulevardi Hasan Tahsini, och har en fantastisk utsikt över havet, staden och den grekiska ön Korfu.

Vi tog en liten promenad på eftermiddagen när vi kom ner och åt pizza på en restaurang längs promenaden. Ett stort minus för att dom använde sig av burkchampinjoner.

Jag somnade sen helt slut redan klockan 19.30 men vaknade däremot helt utvilad strax efter 5 i morse.

Nu är klockan 7.15 och kyrkklockorna plingar för fullt. Det blir en bra väckarklocka den här veckan tror jag, ha ha ha.

// Fru Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s