Skansen

Förra året köpte jag ett årskort på Skansen så jag skulle ta mig dit lite oftare för det är ganska så dyrt att gå in. Jag tror att jag nu har tjänat in mitt kort faktiskt. Det är otroligt mysigt att gå runt bland den gamla stadsdelen och titta in i de gamla affärerna, bageriet och glasmåleriet. På sommaren är det fantastiskt fint med alla blommor, trädgårdar och de gamla kolonistugorna. Sen att gå runt bland djuren är en glad bonus, ha ha ha

Den absolut bästa tiden är på vardagar då det inte är så värst mycket folk, såvida det inte är sommar eller något skollov. Ett absolut måste är att köpa med sig lite bullar från bageriet och sätta sig vid fäboden och fika.

Det passar lika bra att gå här med barn, själv, med sina vänner eller som ett par. Riktigt mysigt är det.

// Fru Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s