Utflykt med syster yster

Min syster och hennes man kom till storstan, enligt henne, och hälsade på några dagar. Dom trivs som bäst uppe i lugnet i sitt Khao Lak och jag trivs bäst här i mitt lugn. För mig är Khao Lak lite för lugnt men det är otroligt mysigt att åka dit några dagar för semester från det lite livligare Kata.

Vi var och hälsade på tjejerna i Aoms bar i Karon på kvällen, åt hos bästa Peter på Bellmans och träffade några nya vänner till syster på Orchid.

Jag och syster är inte så lika till utseendet men definitivt lika galna båda två. Världens bästa syster är hon.

Dagen efter åkte vi ut till Panwa och första stoppet blev Khao Kad Viewpoint. Det är lagom många trappor att gå uppför och en otroligt vacker utsikt. Nedanför finns en toalett och ett enklare café där ett äldre par säljer dryck och även enkel mat. Hur maten är, har jag ingen aning om och jag har aldrig sett någon beställa mat heller för den delen.

Det är inte alltför många turister som hittat hit heller och det är bra på ett sätt, det är aldrig en massa människor som trängs. Tyvärr så missar många turister såna här små pärlor för att dom knappt vill ut från hotellområdet eller vara utan en stranddag på sin semester. Man kan ju bränna på lite till på sin kropp….

// Fru Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Utflykt med syster yster

  1. madonnan skriver:

    Va mysigt att få träffas i värmen! Jag tycker att ni är väldigt lika på ögonen, samma blick👍

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s