En lite utflykt

I fredags på lunchen så tog jag som vanligt en fika med finaste väninnan och det goa gänget på fiket. Fredagar är härliga för alla är gladare och ser fram mot helgen. Dessutom slutade jag efter lunch då vi skulle åka upp till Rättvik och hinna till matchen i Tegera Arena. Då vi var bortresta tidigare i vinter och även nästa match i Stockholm så var det givet att vi skulle åka upp. Det är något speciellt när Leksand och AIK möter varandra.

Tyvärr spelade dom skitdåligt och förlorade med 2-3 men stämningen var ändå på topp.

I första pausen tog vi en öl med en gammal fotbollskompis till mannen som vi säkert inte träffat på ett år. Det blir oftast i samband med hockeyn, ha ha ha. I andra pausen kom även ett ex till mig och sällskapade. Även han hade åkt upp med en kompis enbart för matchen.

Nästan varje gång vi åker upp hit så bor vi på Fyrklöverns Stugby i Rättvik. Den ligger strax nedanför skidbacken och har en fantastisk utsikt över Siljan. Jag bokar alltid en stor stuga fast vi bara är två för jag vill ha öppen spis nämligen. Det hör på något sätt till när man har stuga tycker jag, vinter som sommar.

Nu är det dags att göra frukost, packa ihop, städa stugan och åka till ett annat ex till mig för en fika innan vi ska åka hem. Jag är så tacksam att jag har en sådan bra relation med mina få ex. VÄLDIGT tacksam, önskar att alla hade det så.

// Fru Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s