Julen har flyttat ut

Närmare bestämt ner till källaren. Det är så roligt och mysigt att klä granen och göra det julmysigt men desto tråkigare att ta bort det. När det väl är bortplockat så är det skönt och luftigt här hemma.

Nu finns inga spår av julen här nu och det ska städas ordentligt i morgon är min plan. Idag har jag inte ens varit utanför dörren så en promenad i morgon kanske skulle kännas bra. Med tanke på alla godsaker jag vräkt i mig den senaste tiden så behöver jag röra mig mer och dra ner på lite gott. Det märks på byxorna tyvärr 😱

Jag ska ta upp mina promenader efter middagen, cykla mer och faktiskt besöka gymmet lite oftare än vad jag gjort senaste åren. Jag ska åter försöka bli lite mer strukturerad när det gäller min träning. Det är inte det lättaste men jag ska ge det ett allvarligt försök.

Om jag bara får in det som en rutin i min vardag så ska det nog funka.

// Fru Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s