Det regnar och regnar

De senaste dagarna har det regnat hela dagarna i stort sett. Som det ser ut nu så är det någon storm på ingång så det blir inte mycket tid på stranden. Det är inte hela världen för det är ändå varmt ute. Så idag kan jag nog tänka mig att det blir en tur till Jungceylon för lite shopping istället.

Igår avslutade vi kvällen hos Mr Pan på Art Space här i Kata. Det är ett riktigt häftigt ställe där både han och frun har gjort alla konstverk i baren. Jag älskar tavlorna så det blir nog till att köpa med en eller två hem. Överallt brukar det ligga katter men igår såg jag bara en av dom. Annars är dom överallt och vill gärna kela i knät.

Duschtajm // Fru Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s