Hågelbyparken

Igår kom vi hem från Thailand och då vi landade kl 6 på morgonen så var det lika bra att hålla igång under dagen. Vi flög med Qatar och mellanlandade i Doha. Visst är det skönt med en liten paus från en lång flygresa men jag föredrar att flyga direkt. Det blev en riktigt lång resa på det här sättet även om jag sov hela vägen från Doha. Sitter hellre 11 timmar på flyget än 6 + 6 timmar. 


Vi åkte till Hågelbyparken och gick en kort sväng på loppisen men hittade verkligen ingenting. Jag köpte inte ens en bok, ha ha ha. 

Det slutade med att vi tog lunch och fika istället och kollade runt i parken. Trist nog hade djuren sommarlov och fanns inte på plats men dom förtjänar självklart semester dom också. 


Det är ett riktigt härligt område där man kan ha picknick med familjen. För dom yngre finns det en bra lekplats, järnåldersby och även en trafiklek med små bilar man kan köra runt i den uppbyggda staden. På somrarna har dom dessutom olika barnteatrar. 


Självklart var jag in och handlade på Lantboden. Det ska bli intressant att smaka på Tumba Special, en läsk av något slag. 


Vid nästa besök ska jag gå Naturstigen runt sjön. Den är på 7 km så det blir en lagom promenad med ett par stopp för picknick. 

// Fru Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s