Vandring 

Förra helgen var jag och dom två yngre ungdomarna och vandrade längs Sörmlandsleden. Vi gick etapp 3 som var mellan Alby Gård och Tyresta By. Hela etappen är på 13 km men vi stannade efter 9 km för att övernatta. Det visade sig att vi inte var ensamma om den idén. Tillslut var vi 8 stycken som trängde ihop oss i vindskyddet och säkert 15 stycken till som sov i tält eller under bar himmel. Det var ett riktigt härligt gäng som vi hamnade med. De flesta var svenskar men det var även vandrare från Sydafrika, Finland, Nederländerna och Spanien. 


// Fru Groda – Som snart vandrar igen

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s