Årets första dopp

Förra helgen var riktigt varm och solig. Det blev då en tur till Sköndalsbadet för lite slapp och fika. Jag är en riktig badkruka som nästan aldrig badar i Sverige. Det är alldeles för kallt och jag lider mer än att bli avsvalkad. Tavlan inne vid poolen sa att i sjön var det 16 grader och i poolen 32 grader. Bara det får mig att tvärvägra i vanliga fall. Nu tänkte jag åtminstone doppa mig och ha årets första svenska bad avklarat. 


Det slutade faktiskt med flera bad. Eller bad och bad….. Snarare några snabba dopp men i var jag i alla fall. Dessutom kunde jag stå kvar på bryggan utan att huttra och skaka tänder. 

// Fru Groda – Plötsligt händer det 

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s