Saltsjöbaden 

Igår åkte vi ut till Saltsjöbaden då det skulle vara något skoj på Skota Hem. Något skoj såg jag inte röken av och inget annat heller för den delen. Dessutom blev jag snuvad på två förpackningar med GANT kaffemuggar på den otroligt lilla sjöloppisen dom gjorde reklam för. När jag skulle fråga efter priset var det en annan som precis köpte dom, typiskt. 


Det blev tillslut en lättare lunch på Restaurang Herrbadet på Saltsjöbadens friluftsbad. Riktigt riktigt gott var det och personalen var hur bra som helst. Utsikten kan man absolut inte klaga på heller. Rekommenderas varmt. 

// Fru Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s