Våran condo

Efter en månad i vårt residence i Kata så kan jag konstatera att vissa saker saknas. Den ligger relativt bra till för det är ingen trafik och man hör inget från den stora gatan strax bakom. Jag får en bra promenad varje dag då det är mellan 1-2 km till själva centrum där alla restauranger, barer, shopping och stranden ligger. Fågelvägen är det bara några hundra meter men man är tvungen att gå runt. Båda hållen är trevliga men den längsta är nog trevligast med några enstaka hotell, restauranger och massageställen utmed den krokiga vägen.  


Det jag saknar mest är nog gemenskapen på Ricos där vi alltid bott tidigare. Alla underbara människor man träffar och pratar med, dag som natt och närheten till poolen. Sen att det ligger mitt i centrum gör ju inget heller. 

Men man vänjer sig även till det lugna uppe i condon och får planera lite mer. Då det tar 20 minuter att gå till centrum och stranden så får man se till att inte glömma något hemma. Skulle det spöregna vid middagstid så får det bli nudlar hemma istället för restaurangerna i byn. 

Vi har fördelen att ha några underbara grannar, parkering precis utanför, billig hyra, nära till det mesta och ha det lugnt och skönt. Han som äger huset är helt fantastisk och verkar komma överens med alla i huset. Det verkar vara en bra och reko man. 

När det gäller nackdelarna så är det nog att det kan vara lite för lugnt. Jag skulle nog gärna vilja ha lite mer saker runtomkring och se lite folk utanför altanen. Sen är det det här med altanen, den är ganska så liten. Det behövs också inhandlas lite fler saker, som tex en större spegel, lite hyllor/skåp, tavlor, soffa och ett litet bord. Men man kan inte få allt här i världen och över det stora hela så är vårt Residence alldeles utmärkt. 

Vi har kontrakt till december åtminstone och sen får vi se vad som händer. 

// Fru Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s