Bangkok

En månad går verkligen hur fort som helst när man har det trevligt. Det var en välbehövlig semester tror jag för jag har sovit väldigt länge på morgnarna. Dessutom har det blivit tidiga kvällar också så mycket sömn har det blivit. I morgon börjar jobbet igen och nu blir det inga större utfärder på tre månader då jag har ett vikariat. Vi kom i alla fall hem till våren och den hemska pollen som börjat. 


Då vi kom upp till Bangkok så pass sent och skulle åka hem tidigt dagen efter så valde jag ett hotell i närheten av flygplatsen som var relativt billigt. Jag hade gärna valt ett schysst hotell inne i stan där rummet låg på våning 70 och hade en gudomlig utsikt över stan. Jag blev dock riktigt överraskad av det här hotellet, Best Western Amaranth, som låg ca 30 minuter från flygplatsen. 

Vi blev dessutom uppgraderade och hade balkong mot flygplatsen. 

Tanken var att vi skulle äta något lätt i baren men det blev bara en drink och en Irish Coffee innan vi däckade i säng. Klockan 6 var vi nere i restaurangen och åt frukost innan transfern till flyget, som hotellet erbjöd. 

Hotellet får ett bra betyg och jag återkommer gärna hit. 

// Fru Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s