Semester 

Min vecka började med en migrän från helvetet. Tanken var ju att jag skulle köra en Helvetesvecka men det var inte riktigt så här jag hade tänkt mig den. Jag får göra ett nytt försök efter semestern helt enkelt. 


Idag kom mitt ex och hämtade hem sin fina katt. Det har varit så otroligt mysigt att ha haft honom här. Jag hoppas att Pysen snart kommer tillbaka ❤️


Fredagen bestod av besök hos frisören, påfyllning av botox, lite shopping och otroligt trevligt umgänge med väninnan. 

I morgon drar jag till Thailand en månad och hoppas på sol, värme, god mat, umgås med goda vänner och bara njuta hela dagarna. Dessutom så är det på året exakt ett år sen Obama fick somna in. Jag hoppas innerligen att jag kommer få lite lättare att klara av dagen i och med resan. Usch, jag saknar honom så mycket. 

God natt // Fru Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s