Finaste Pysen

Pysen har varit hos oss en dryg vecka nu och trivs riktigt bra. Sist var han lite stressad och gick och fräste en del. Nu fann han sig till rätta samma dag som han kom hit. Ungdomarnas pappa är i Thailand 2 veckor till så det kan hända att Pysen kommer att bo in sig här ordentligt och inte vill tillbaka till husse. 


Om två veckor så är det ett helt år sen Obama fick somna in. Tiden har gått så fort och många tårar har det blivit. Det är verkligen det värsta med djur, usch och fy. Nu går jag omkring och pratar med Pysen hela tiden och inser hur tomt det är utan hunden. Jag tror jag ska låna Pysen lite oftare för livet känns inte riktigt komplett utan ett husdjur. Då jag verkligen inte har tid att börja om med en schäfervalp så är väl det här det näst bästa jag kan få. 

Tiden får utvisa // Fru Groda 

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s