Böcker böcker böcker 

Jag har så otroligt svårt att släppa tag om mina böcker. Varför har jag ingen aning om egentligen och jag har definitivt ingen avsikt att läsa dom en gång till. Dom inbundna böckerna kan jag göra mig av med för det finns inget med dom som tilltalar mig direkt. Om någon vill ha dom så hör av er bara, ha ha ha. Mina pocketböcker däremot vill jag inte släppa taget om. 

Vi får väl se vad som händer framöver för om jag ska spara alla jag köper så blir det platsproblem. 

Jag har dock en plan men dom flesta planer i mitt huvud kostar en hel del pengar så jag får snällt fortsätta planera i huvudet. Planerna får fortsätta att hamna i min drömbok. En vacker dag kommer drömmen att slå in, det vet jag. Synd att pengar har så stor betydelse i vår värld bara. 

// Fru Groda 

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s