Helgerna går så fort

Hur kommer det sig att helgerna är över innan man ens hinner blinka? Man borde vara ledig på fredagen också så man hinner njuta av ledigheten. Det vore det mest optimala tror jag. 


Helgen har bestått av mat, fika och trevligt sällskap. På lördagen blev det ett besök på mc-mässan men det är väl inte direkt min grej. Jag har inget mc-kort och är inte superintresserad av hojarna. Däremot är det skoj att gå på mässor, oavsett vad den handlar om. Det är kul att hitta på något och se lite folk. På söndagen åkte vi till Uppsala och träffade vänner från Skara. Roligt att ses då det dessvärre går långt mellan gångerna. 

Skara är inte direkt metropolen jag längtar till, ha ha ha. Vad finns det egentligen där att göra som turist? Förutom Skara Sommarland förstås. Sen i det här landet ska man vara glad om man kan få någon soldag så man kan besöka Sommarland utan att frysa ihjäl. 

// Fru Groda 

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s