Utflykt med grannarna 

Dagarna innan det var dags att åka hem så tog vi bilen och gjorde en utflykt med grannarna på hotellet. 


Först gjorde vi ett stopp vid Khao Khad Viewpoint. Det ligger så fint i Panwa, strax innan Ao Yon Beach. Utsikten är riktigt fin, det är så lugnt och fridfullt där och inte turistigt alls. Tyvärr åker alla bara förbi för dom har bråttom till sitt hotell eller utflykten till Phuket Aquarium. Även utmed vägen finns några ställen man kan stanna till på och njuta av det turkosa vattnet. På den turistiga sidan av Phuket har vattnet en hel annan färg. Här i Panwa är det helt magiskt, såvida det inte är lågvatten som det dessvärre var den här dagen. 


Medan våra grannar besökte Phuket Aquarium så satte sig jag och mannen på Cafe Kantary. Det är ett av mina favoritcaféer på Phuket. Idag vann jag även en kaka och en takeaway-kaffe när det var dags att gå. Här har dom otroligt goda Macarons och bakverk. Kaffet är gudomligt och smakar ännu bättre när man är less på Thailands Nescafé. 


Det var väldigt lågt vatten den här dagen. 


Vi avslutade med ett besök till Big Buddha. För varje gång jag varit där så har det ändrats så mycket. Det gör att man aldrig tröttnar på att åka dit. Dessutom så finns det två ställen på vägen upp där vi alltid stannar för att äta eller fika. 

Tack Henna och Robin för en trevlig dag. 

// Fru Groda 

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s