Vägen tillbaka till Kata

Nu är det över en hel månad sen som vi åkte från Khao Sok tillbaka till vårt underbara Kata. De senaste veckorna har vi dessutom kommit tillbaka till kalla Sverige.  Jag antar att vi är på väg ner snart igen. 


Vi lämnade ett riktigt mysigt hotell som heter Royal Cliff Resort här i Khao Sok. Personalen var trevlig och en av dom var riktigt bra på engelska. En av tjejerna i repan hade jag lite svårt att förstå och det blev lätt missförstånd. Hon var dock bra på allt annat, så hon får gott betyg ändå. 


Vägarna upp dit är bra och det är lätt att köra. Vissa backar kan vara väldigt branta och kurviga men det är en fantastisk utsikt längs vägen. 


Som vanligt så stannade vi självfallet till vid A Cup Of Joy mellan Khao Lak och Phuket. Deras iced-cappuccino är så himla god nämligen och den här espressobrownien var inte så tokig den heller. 

Vi pratade en stund med personalen och jag gosade såklart med vovvarna när jag skulle ut till damernas. Personalens barn/syskon hade varit iväg till havs med scouterna och var såååå fina i deras uniformer. Vi berättade att vi har sjöscouter även i Sverige och att vår Konung är hedersscout. Det var väldigt trevligt att prata med dom innan vi tackade för oss och åkte neråt. 


Sen blev det sen lunch uppe på Buddhaberget på ett av våra favoritmatställen. Det är underbar utsikt, god mat, bra priser och en härlig tur dit på branta vägar och elefanter längs vägen. 

Väl nere i Kata så blev det en lugn eftermiddag och kväll för det tar på krafterna att köra ett x antal timmar med trafik och ständig fokus på bilar och moppar som kan komma från vilket håll som helst. Fast jag anser mig vara riktigt bra med körningen där nere men det finns ju andra idioter på vägarna. 

Natti Natti // Fru Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s