Mat och mat och vänner

Jag tycker att jag äter hela tiden här nere. Den här gången är det mycket räkor och lite mer av sånt jag inte brukar ta. 


Först blev det lite seightseeing, bla till piren där båtarna går ut mot similian Island. Inte så värst mycket att se men det är schysst att kunna göra så när man har hyrbil. Ibland hittar man guldkorn och ibland hittar man något annat skoj. 

Sen blev det lunch nere på Nang Thon i La On och restaurangen Coconut som ligger precis till vänster om Centara. God mat och schyssta priser men det tog en bra stund att få in notan. 


Sista kvällen tog vi bilen upp till Jonny på Lucky och åt riktigt god mat. Det var kul att se att dom byggt om lite och det blev enligt mig mycket bättre. Mannen tog en Irish där som fick betyget, riktigt god och första på två veckor med en riktigt varm Irish. 


Självklart så åkte vi upp till Thung Khamin och kollade till syrrans hus och hälsade även på Stefan med hans fina familj. Tur att dom har en så bra vakthund i Kim. 


Innan vi for vidare mot Khao Sok körde vi in till Kloo Kong Restaurant och åt lunch. Ett trevligt ställe med supergod mat och all personal är så snälla och trevliga. Man kan välja om man vill sitta nere i floden och äta eller hålla fötterna torra uppe bland blommorna. Det är inget ställe man bara råkar hitta när man är ute och kör utan man måste googla lite, kolla tripadvisor eller få tips från andra resenärer. Vägen är inte den bästa men den är körduglig än så länge. Min lilla bil, den vita där uppe, grejar det galant ned lite sicksackande. 

På återseende // Fru Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s