Mickey Monkey Beach

Igår drog vi upp till Mai Khao för att testa på att bo på camping här i Thailand. Det heter Mickey Monkey Beach Hotel av någon konstig anledning. Här finns i alla fall tre typer av boende, bungalow och två storlekar på tält. Vi har det som är minst och mest likt ett vanligt tält som jag är van vid. 


Tältet duger alldeles utmärkt för ett par nätters äventyr. Sen tror jag dessvärre att kroppen säger ifrån för det är ganska så hårda liggunderlag. 


Det ligger väldigt fint, precis vid stranden och mellan två lyxiga hotellkomplex. Från vår lilla altan ner till stranden så är det nog inte mer än 100 meter. 


Baren är trevlig, den lilla restaurangen har bra mat, det finns en sushi-bar också men den har inte varit öppen och personalen är väldigt trevliga. Dom flesta av personalen är inte så värst bra på engelska men vad gör det när kroppsspråk och bilder finns. 


Självklart finns det en dusch på det här kanonstället. Visserligen är det enbart kallvatten och dålig stråle men det är inte hela världen. Det är öppet tak så om det regnar så får man duscha i regnvatten, vilket ska vara perfekt för håret. 


Varje ställe har en hund, minst. Det här är lilltjejen Dam eller hur man nu stavar namnet. En riktigt mysig vovve som gärna blir klappad och gosad med. 

// Fru Groda 

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s