Fotografiska

Igår var det sista dagen på Bryan Adams utställning på Fotografiska. Det är nog tredje utställningen som jag velat se som jag går den allra sista dagen. Självklart så var det en massa människor att trängas bland och det blev nästan kö för att se vissa av fotografierna. Att jag aldrig lär mig… 


Igår stängde dom kl 23 och öppnade idag kl 09. Jag antar att en ny utställning har tagit Bryan Adams plats, vilket var en hel våning. Tar det inte längre tid än så att hänga om en utställning? Det kanske måste målas om för att passa nästa? En hel våning kan väl inte vara tom? Betalar man fortfarande fullt pris fast hälften av Fotografiska inte är tillgänglig?

I mitt huvud rör det sig ständigt en massa frågor, både vettiga och såna som är helkonstiga. 

// Fru Groda  

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s