Sista dagarna i paradiset

Det känns alltid så vemodigt att behöva åka tillbaka till vardagen när man äntligen känner sig hemma här. Hotellet som vi har haft som bas, Phuket Orchid i Karon, har varit helt ok men inte riktigt min stil. Jag har inget emot familjehotell eller stora komplex men just det här var så rörigt på något sätt. Det var otroligt högljutt på frukosten, det kändes som en skolmatsal och utbudet var ganska dåligt. Runtom hotellet så var det inte så jättemycket med restauranger och barer. Tillräckligt om man är där en vecka men inte mer. Bort till rondellen där själva centrum ligger är det en bra bit och blir jobbigt att gå varje kväll. Går man åt andra hållet så kommer man till Kata på 10 minuter där det är trevligare. 

Nu tog vi beslutet att avsluta semestern på Ricos i Kata. Det är en liten oas mitt i Kata som är så otroligt litet, mysigt och familjärt. Inget hotell som jag skulle välja i normala fall men jag bara älskar stället. Personalen är underbar och man blir behandlad som en del av deras familj. 

   
 // Fru Groda – Nöjd 

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s