Ao Nang

Vi är åter i Phuket nu och har betydligt bättre internet. Dom två dagarna som vi nu varit i Ao Nang har varit väldigt wi-fi fattigt. 

   
    
   
På vägen mellan Khao Lak och Krabi så stannade vi till vid en Wiewpoint, som var lite halvtråkig. Visst var det en fin utsikt men det inte direkt en att lägga till topp tre-listan. 

   
   
Jag tycker vi äter hela tiden här nere men när det är semester så får man väl det tycker jag. När det gällde att hitta ett ställe att äta på längs vägen så var det visst svårare. Men en bit utanför Krabi så finns ett Amazon så där stannade vi för lite ice-cappuccino och något sött att äta. Det var inte den godaste kakan men väldigt söt och färggrann åtminstone. 

   
    
   
Boendet, The Krabi Forest Homestay, var ett helt ok ställe. Det var ganska lummigt så på kvällarna var det en hel del mygg så det sprayades på en massa myggspray. Rummen är enkla men rymliga fast dom var lite dåligt planerade. Om man tänker på vad det kostade så ska man absolut inte klaga. Om man går ut från hotellet till höger så tar det kanske två minuter att gå till Nopparat Thara Beach och till vänster så ligger Ao Nang Beach, 8-10 minuters promenad ungefär. 

Jag kan nog tänka mig att bo här igen men jag skulle nog vilja ha det lite mer centralt. Även om jag inte gillar turisthysterin i Ao Nang så vill jag ändå slippa gå så långt till vettiga restauranger och barer. 

Boendet får 2 🐸 av 5. 

// Fru Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s