Tiden går så fort

Snart har vi varit här nere en vecka och det är bara två kvar. Just nu så har det blåst upp ordentligt och regnet hänger i luften. Det åskar lite grann men det känns inte som om det kommer bli oväder. Jag tror vi tar lilla Pärlan till Phuket Aquarium idag på förmiddagen och en gofika ute på Panwa. 

   
   
Jag och dottern har varit väldigt sena till frukosten nästan varje morgon. Kommer man efter 8.00 så är det fullsmockat och en ljudnivå som är ganska så jobbig. Över lag så är frukosten relativt dålig. Utbudet är inget märkvärdigt så den här får bara 2 🐸 av 5 möjliga. 

   
    
    
   
 Vi har en massagetjej här nere som vi känt i 6-7 år som vi alltid träffar. Hon är så otroligt mysig men kan knappt någon engelska alls. Varje gång man kommer ner så har hon ett annat namn, ha ha ha. Nu skulle hon visst byta igen, för stunden, så det klingar bättre om hon öppnar eget. Jag kallar henne för Baby eller Sweetheart, det känns enklast så. Hennes vänner har en bar som ligger mittimot hotellet så där har vi suttit lite på kvällarna. 
Som vanligt så blir man fast med deras spel och diverse pusselgrejor som är omöjliga att klara av. Jag tror att många slängt dom i backen av ren frustration. 

Dags att kolla vädret igen // Fru Groda

 

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s