Phuket Orchid Resort

I morse kom vi ner till mitt älskade Thailand igen och den här gången har vi vårt huvudhotell i Karon. Det är första gången faktiskt, annars blir det alltid Kata. Men den här resan blev det dessutom ett familjehotell, Phuket Orchid Resort, som har Lollo & Bernie. Har man små barn så är dom maskotarna med stora M. Mina ungdomar har växt ifrån dom för länge sen men i hjärtat så finns alltid Lollo, Bernie och Bamsegänget plats. 

  
Det här är den minsta bil jag hyrt här nere men den får duga. Jag hoppas att det nödvändiga ska få plats för våra utfärder framöver. Den var pigg att köra så jag tror att han och jag ska komma bra överens. 

   
    
    
    
    
Hotellet verkar än så länge vara ganska så ok. Jag har inte hunnit kolla ordentligt. Det är ett stort poolområde med bubbelbad, barnpool, bar, vattenrutschkanor och gott om solstolar. Däremot så tycker jag att gymet har väldigt dåliga öppettider faktiskt. Jag hade sett fram mot ett tidigt gympass under semestern. Det får väl bli på eftermiddagen nu istället. 

   
    
    
    
  

Efter en snabb uppfräschning så tog vi en promenad till den bortre delen av Karon, mot Patong, och åt lunch. För att hålla igång så gick vi den lite längre vägen tillbaka, skittråkig med massor av trafik. Strandvägen kommer vi ju gå så många gånger ändå, tänkte jag.  

  
Dottern gick och la sig före 18 och sonen somnade på det allra konstigaste sättet strax efteråt. Det är lika bra att dom får sova ordentligt efter många sömnlösa timmar på planet. 

   
    
    
 Nu är klockan 20 och jag tänker också ge upp. Det är en dag i morgon också att vakna pigg och glad till. 

// Fru Groda

 

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Phuket Orchid Resort

  1. madonnan skriver:

    Härligt låter det, ha det toppenbra! 👍🏝

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s