En helg i Rättvik

Igår kom vi hem från en liten minisemester i Siljansbygden. Det vara bara meningen att vi skulle ta det lugnt, hälsa på vänner och ta dan som den kom. Jag tycker att vi lyckades ganska så bra med det. 

   
   
  
Vi bodde på Fyrklöverns Stugby i stuga 71, Natt & Dag. Det var en likadan stuga som vi brukar ha men den låg ganska så långt ner på höjden. Utsikten var ändå ganska så trevlig. Eftersom det var kyligt och blåste ordentligt så var det riktigt skönt att kunna tända en brasa. Så länge det inte regnar så är jag ändå nöjd. 

   
    
    
    
    
   
På lördagen åkte vi upp till Furudal. Efter en liten annons i lokalbladet som berättade att det var Ore Veckan just den veckan, så tänkte jag att det kanske händer något där. Nja, inte riktigt tyckte jag men det var ändå trevligt att sätta sig på fiket och ta en kaffe och en hockeybulle. Furudal har ju en känd hockeyskola, Fiskens Hockeyskola,  under sommaren så då självklart finns det hockeybullar att köpa. 
Vi träffade på ett par klasskompisar sen grundskolan och det var riktigt trevligt. En av dom har jag inte sett sedan vi gick ut nian för en sådär 25 år sen. 

Innan vi rörde oss tillbaka mot Rättvik så passade vi på att besöka Norrboda Gammelstad där bla Rid i natt och Kärlekens bröd spelades in. 

// Fru Groda 

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s