Frukost på Grand

I lördags var jag och dottern till Grand Hotel och åt frukost på Cadierbaren. Det var länge sen vi var där så dottern tyckte att det var på tiden igen. 

Jag har bytt favorit, från Cadierfrukosten till Hälsofrukosten. Den innehåller yoghurt som jag inte gillar direkt så jag byter ut den mot havregrynsgröt istället. 

   
    
    
 Planen var att stanna kvar sen i stan och kolla på Trithlon men det regnade och var så trist väder när vi gick från Grand vid 11-tiden. Vi åkte till Farsta istället och letade efter en resväska till dottern. 

   
 Hon hittade en jättefin rosa väska som var stor och rymlig. Innan vi åkte därifrån så gick vi in på Accent igen och köpte en väska till sonen också. Det blev en mellanstorlek till honom för jag tror inte han behöver ha en megastor väska. Dessutom så har jag bara stora väskor eller kabinväskor här hemma så en mellanväska blev ett bra tillskott i väskfamiljen. 

Jag hittade faktiskt en superfin väska också, en Samsonite megalite chock eller vad den nu hette. Den var så fin, stor, rymlig och underbart lätt. Jag kunde lyfta den med lillfingret utan problem. Dessvärre var min plånbok inte lika förtjust i den som jag var. 

   
   
Vi avslutade dagen med en fika på underbara Café Nytorp i Källbrink. 

// Fru Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Frukost på Grand

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s