Roadtrip Göteborg 

I torsdags när jag varit hos Dr Botox så ringde mannen och sa att en kompis skulle kolla på en bil i Göteborg till helgen. Sekunden efteråt var det bestämt att vi hakar på för jag bangar definitivt inte på lite äventyr. Spontana saker är klart bäst och blir så himla trevliga.

Att hitta ett ledigt rum på Gothia Towers visade sig sen inte vara det lättaste för i stort sett hela Göteborg var fullbokat. Men vi fick efter mycket om och men tag i två små rum. Det var verkligen små rum och ingen höjdar utsikt men i brist på annat så blev det hur bra som helst ändå. 

Gothia Towers fullkomligt kryllade av unga festglada människor. Det visade sig att just den här helgen så är det Summer Burst i Göteborg. 

   
    
    
    
    
   
Det är tredje turen ner till Göteborg nu sedan vi kom hem från Teneriffa tidigare i år. Om planerna går som beräknat så blir det en Roadtrip till Göteborg igen och resten av Västkusten innan vi drar till Thailand i sommar. 

Jag älskar Roadtrips ☺️

// Fru Groda – På resande fot 

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s