Stockholm är så fint

Jag är lite dålig nuförtiden att semestra i min egen stad så det måste bli ändring på den saken. När det dessutom är sånt här underbart väder så finns det så mycket man kan göra. 

  
I måndags så ställde vi bilen utanför Grand Hotell och tog en ordentlig promenad runt hela Djurgården. Vi gick över till andra sidan vid Djurgårds Brunn och fortsatte förbi alla museum ute på Gärdet, ambassaderna och vidare på Strandvägen. Det blev en promenad på dryga milen och det kändes lite i mina fötter. Jag var lite osmart och tog mina Converse istället för gympaskorna. 

  
Stockholm är en helt fantastisk stad och på sommaren så får den alla människor att skina ikapp med solen. 

  
Vid Valdermarsudde så står Prins Eugens ek. Det sägs att den är Stockholms största ek och är ca 3-400 år gammal. Stammen har en omkrets på hela 9,2 meter. 

   
 Jag köpte med mig en cappuccino från Terassen på Grand Hotell så det blev en enkel våffla till lunch på Café Ekorren. Meningen var att vi skulle äta en mer stadig lunch längs Strandvägen men det blev inte så trots allt. 

   
   
I år hann jag faktiskt in till Kungsträdgården för att se alla vackra körsbärsblommor. Det tar inte mer än en kvart att åka in till stan med bilen men det blir inte av. Att åka kommunalt är inte riktigt min grej heller, jättelöjligt 😌 

Idag är jag återigen ledig så undrar vad man ska hitta på…. 

// Fru Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s