Känner mig duktig

Idag har det varit en helt fantastisk dag här i Stockholm, 21 grader och strålande sol. 

   
    
 Det blev en tur ner till Snösätra industriområde för att kolla in förberedelserna inför helgens grafittifest. Befinner ni er i Stockholm så är det nästan ett måste att åka hit. Det samlas runt 100 målare den här helgen, 7-8 maj kl 10-23, och är Nordens största grafittifest. Det kommer finnas food trucks och musik spelas. 

Så avsätt en av dagarna att besöka Snösätra Spring Remake

   
    
   
Sen tog vi cykeln och åkte till badet i Sköndal och det tog inte så värst lång tid. Det var ungefär en mil dit om man åkte över Fagersjö och Farsta. När det inte blåste så var det riktigt skönt. Vi passade på att säga hej till några vänner på Rullebo innan vi cyklade hemåt igen. 

   
   
Vi stannade till i skateparken i Högdalen på vägen hem. Nästa helg ska dom ha något jippo där igen och det brukar vara väldigt mycket folk. Det blir absolut ett besök dit igen då. 

  
Väl hemma så blev det en enklare middag på balkongen. Jag håller på att tömma i frys och kyl nu så det har blivit lite ihop-plock de senaste dagarna. Ingen gourmetmat direkt men gott och enkelt. Jag tänker inte åka och storhandla förrän det är tömt, rensat och avfrostat i frysen. 

// Fru Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s