Aldrig blir man nöjd

Jag måste vara alla frisörers mardröm för tillfället. Då min käre frisör, sen en evighet tillbaka, har blivit så fruktansvärd dyr så har jag nu letat efter en billigare men lika bra kopia. Det går väl sådär kan jag säga. Visserligen är priset ca 2000 kronor billigare och resultatet antagligen därefter men nog borde man bli liiiite nöjd någon gång. 

Då mitt hår lever sitt egna liv när det gäller färgskiftningar då jag ska färga/slinga/bleka håret så blir resultatet alltid en överraskning nu. Det kan bli allt från gult, blått, lila, vitt till en härlig färgpalett av kalufsen. När jag gick till Thomas så blev resultatet alltid det samma. Jag blev alltid jättenöjd men ack så fattig. Jag ska dock ge dom här frisörerna några chanser till. Om Thomas kan så borde väl någon annan lyckas också. 

Efter dagens besök hos frisören så blev det ändå relativt ok. Det är inte pippigult överallt och inte regnbågsfärgat, ha ha ha. 

   
   
// Fru Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Aldrig blir man nöjd

  1. Tant Otto skriver:

    Det blev väldigt bra..frisörer är så olika så jag går alltid till samma för då vet jag att det blir bra. Har haft samma frisör i över 20 år.
    Ha en skön helg!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s