Göteborg 

I helgen var vi en sväng till Göteborg igen. Det är en härlig stad som jag mer än gärna skulle kunna bo i. Det är en lagom stor stad tycker jag. Så skönt att det är relativt nära så man kan ta en spontantrip dit mellan varven. Nu var det bara en månad sen vi var här sist men det gör absolut inget. Jag kan tänka mig en helg i månaden om det vore så att plånboken kunde hålla med.    

    
 Oftast blir det att vi bor på Gothia Towers för det är ett riktigt härligt hotell. Det ligger inte helt centralt men det tar inte lång tid att promenera in till stan. Personal och service är kanon och rummen ska man inte klaga på. Jag föredrar rummen som har utsikt över Liseberg faktiskt, det händer oftast något åt det hållet. 

   
Jag föredrar att beställa upp frukost på rummet och gör det åtminstone en natt per vistelse. Frukostmatsalen på Gothia Towers är så där. Jag tycker den är för stor och rörig men om man uppgraderar lite så kan man få njuta av frukosten uppe på Imagine i Torn 3. Det är klart mycket bättre där. 

    
  
 Sen är det ett måste att äta en räkmacka på Heaven. Den är helt fantastisk och jag kan nästan åka till Göteborg enbart för den. 
// Fru Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Göteborg 

  1. Kvinnotankar skriver:

    Det är en mysig stad. Sedan vi flyttade till Vänersborg så tar det bara en timme dit! Nästa helg ska vi dit och gå på bal. Det är så kul att klä upp sig och känna sig extra fin. Mackan ser himmelsk ut, kanske därför den serveras på Heaven 😉

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s