Bara lite bilder

   
    
 Den senaste tiden har varit så himla konstig, känns så tomt utan Obama. Jag går fortfarande och kollar i köket om han har mat och vatten och är på väg att säga hej då Skrutt, varje gång jag går hemifrån. Jag försöker hitta på saker hela tiden så jag har annat och tänka på. Det går väl lite si så där men gråtattackerna kommer inte var femte minut längre i alla fall. Så det går åtminstone åt rätt håll. 

Jag har passat på att fylla på vinkällaren och köpa lite nya böcker. Det är inget man kan få för mycket av. 
   
    
 Fika och mat är något jag gillar riktigt mycket. Jag har ätit alldeles för många semlor i år men dom är så jädrans goda. Det är tur att det är minisemlor, ha ha ha. 

Jag har hittat en ny favorit här i närheten, Casa Buongiorno i Huddinge Centrum. Det var den absolut godaste pasta carbonara som jag någonsin ätit. Paret bredvid åt kött och sa att det var så otroligt mört, smakrikt och gott. Nästa gång får det bli en köttbit och en creme brulée. 

// Fru Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s