Andra tankar

Jag klarar inte av att sitta hemma, bara gråter så fort jag tänker på Obama. Även då jag vet att beslutet var rätt av mig så är det fruktansvärt jobbigt. Jag saknar min bästa kompis så himla mycket men nu lider han åtminstone inte mer. 

Idag var jag och en väninna på brunch mitt i allt elände men jag kände att jag behövde komma hemifrån. 

Gråta sönder mina vackra ögon kommer jag göra ändå. Nackdelen är en hemsk huvudvärk vid floder av tårar. Så jag måste försöka få lite pauser i gråtandet 😩 

Vi var på Herr Julius på Strand Hotel och åt brunch. Det var väldigt trevligt och maten var riktigt god. 

   
    
    
    
    
 
Utbudet var inte jättestort och det kändes lite konstigt fördelat med den varma och kalla maten. Däremot var det väldigt gott och själva restaurangen var riktigt mysig. I priset, 325 kr, så ingick det två olika sorters färskpressade juicer, te och olika kaffesorter som ex latte, cappuccino och espresso. 

Jag tänker absolut gå hit igen. 

Betyget bli 4 av 5 🐸

// Fru Groda 

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s