Nackdelen med att grilla korv

Igår tog jag med Obama till Tyresta Nationalpark. Det var mycket bättre väder än lördagens promenad på Djurgården då det blåste isbjörnar 

   
    
   
Det var soligt och molnigt om vartannat och det var grymt isigt och slaskigt längs 5-km spåret. Hade jag tänkt till så hade broddarna packats ner i väskan, utifall liksom. 

   
    
 
Som sig bör så måste det finnas en termos med starkt kaffe med och några bullar från fiket. Obama fick även några godisar dom stinker fisk och börs intas utomhus, ha ha ha ha. Det finns få saker som är så otroligt rofyllt som att sätta sig på ett underlag/filt med en kaffe och bara höra TYSTNADEN som finns i skogen. Det är så himla ljuvligt och man kan leva länge på det. 

   
Som avslutning handlade jag, på lanthandeln nere vid stallarna,  med lite gott hem. Jag köpte också en varsin korv till mig och hunden som vi grillade tillsammans och delade glatt.

Nackdelen är att man luktar skog, grillkorvning och eldrök under en tid framöver. Det är sååå himla mycket värt det för det är så mysigt med skogslivet, även jag gilla bäst fika och grilla korv och sitta  och njuta av tystnaden.

// Fru Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s