Uppskattad

Gårdagen var riktigt trevlig faktiskt. Solen sken, jag börjar komma in i boken jag läser, hade ett lättsamt samtal med chefen och jag fick blommor av en helt främmande man. Jag hade ett jobbärende i Hagsätra Centrum då en man kom fram till mig. En man jag inte alls kände igen, tror aldrig jag sett honom. Han talade om att han brukar se mig ofta i centrum och tyckte att jag alltid såg så glad, pigg och fräsch ut. Dessutom räckte han över en jättefin bukett med tulpaner som han sa att jag förtjänade. Det gjorde verkligen min dag. 

Så TACK snälla rara du, jag blev väldigt glad. 

  
// Fru Groda 

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Uppskattad

  1. starkskör skriver:

    Men så roligt!!! 😀 Sånt lyfter verkligen vardagen…

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s